Damodara klientų atsiliepimai
 

Jeigu Jums patiko mūsų prekės, aptarnavimas ir norite palikti atsiliepimą ar pasidalinti savo nuomone, rašykite mums: eshop@damodara.lt . Atsiliepimai talpinami neredaguoti, tokie, kokius el. paštu atsiuntė mūsų klientai. Šalia atsiliepimų rodoma viena iš kliento pirktų prekių.


Visada nuoširdžiai stengiamės, kad mūsų klientai liktų patenkinti. Tikime, kad draugiškas ir malonus bendravimas - pats geriausias būdas palaikyti ryšį su klientais. Rašykite, jeigu turite skundų, likote nepatenkinti prekėmis, aptarnavimu. Galbūt norite paminėti kažką geru žodžiu? Laikomės politikos, kad neišpręstos klientų bėdos ir neatsakyti skundai Damodara kolektyve netoleruojami. Tad laukiame Jūsų pastebėjimų ir atsiliepimų, mums įdomūs ir klientų skundai - taip žinosime, kaip galime tobulėti ir dar geriau patenkinti Jūsų poreikius.

 

 

 Ir toliau džiaugiamės jūsų kolektyvo darbu: aptarnavimu, bendravimu, operatyvumu "

2017. 05 26 - Ajurveda visiems, Kaunas

 

" Ačiū už viską,viskas puikiai ir laiku,sėkmės "

2017.05.21 - Raimonda iš Vilniaus
 

Sveiki, dėkoju už operatyviai atliktą pristatymą, vos per dieną nuo to laiko, kai gavote apmokėjimą.

Ačiū už mėginėlius, jei patiks, tikrai pas Jus grįšiu su nauju užsakymu. "

2017.05.19 - Svetlana iš Vilniaus

" Pirkau jau antrą kartą - viskas tiesiog puiku! Greitas ir patogus pristatymas, kokybiškos (vegan) prekės ir dar bonusai-mėgunukai! Esu labai patenkinta ir laiminga!! Ačiū Jums ir linkiu daug laimės! "

2017.05.18 - Ksenija iš Visagino

" Aš labai dėkinga ir laiminga dėl užsakymo iš Jūsų parduotuvės. Apsipirkinėjau pirmą kartą, bet tikrai ne paskutinį. Prekės kokybiškos, ekologiškos, natūralios, vegetariškos - tiesiog super. Atsiuntė labai greitai, su dovanėlėmis, ačiū!

Sėkmės! "

2017.05.17 - Monika iš Klaipėdos

" Viskas tikrai puiku: ir pristatymas laiku, ir aptarnavimo lankstumas, bendravimas, atsakymai į kylančius klausimus ir jų sprendimas .

 Pretenzijų tikrai jokių jokių neturime, todėl ir pasiūlymų jokių nėra. Malonu bendradarbiauti "

2017.05.12 - Ajurveda visiems iš Kauno

 " Labai ačiū už prekes. Esam labai patenkinti,nuo šiol pirksim tik pas jus :) Taip pat ačiū už dovanas :) Sėkmės prekyboje! "

2017.04.24 - Giedrius iš Marijampolės

 

" Informuoju, jog užsakymas buvo suformuotas ir išsiųstas greitai, jokių nesklandumų nebuvo.

Labai maloniai nustebino mėginukų rinkinys, esu labai dėkinga.

Jūsų aptarnavimas paliko puikų ispūdį, ačiū, jog stengiatės dėl kliento, manau, ateityje naudotis Jūsų paslaugomis rekomenduosiu ir kitiems žmonėms.

Su geriausiais linkėjimais "

2017.04.18 - Monika iš Ruklos
 

" Užsakymas atliktas operatyviai, kokybiškai,  mėgstantiems ekologiškus produktus labai puikus puslapis "

2017.04.10 - Virginija iš Vilniaus

" Labai gera produkcija. Paskutiniu metu naudoju tik „Dr. Organic“ kremus veidui ir kūnui. Labai patogu internetu užsisakyti - greitai pristato. "

2017.03.30 - Daiva iš Joniškio

"Džiaugiuosi apsipirkusi Jūsų elektroninėje parduotuvėje "Damodara". Prekes gaunu greitai, neturiu jokių nusiskundimų dėl prekių, jų kokybės, pristatymo ir pan.. Viskas išsamu, kaip ir be neskandumų. Labai malonu, jog įdedate mėginėlių, juos išmėginusi, kitąkart norisi įsigyti originalą..Džiaugiuosi apsipirkinėdama Jūsų parduotuvėje, bei atrasdama mėgiamas prekes. Prekės tikrai pateisina lūkesčius, kokybiškos, kai kurios tikrai nustebina. Aplamai, atitinka aprašymus. Kainos pilnai atitinka prekes. Ypatingai, noriu pabrėžti, jog didelį įspūdį paliko Laveros veido kaukė su baltąja arbata. Nerealaus kvapo, poveikis super, geriausia kaukė"

2017.03.21 - Justina iš Alytaus

" Laba diena,

Jūsų parduotuvėje apsiperku jau nebe pirmą kartą ir visada labai džiaugiuosi aptarnavimu ir labai greitai pristatomais pirkiniais. Nuo užsakymo laiko iki gavimo praeina 2-3 dienos. O maloniausias dalykas ką visada randu atidariusi siuntą -  labai mielos dovanėlės!! Prekių kokybe visada būnu labai patenkinta, tik būtų gerai, kad galiojimo laikus rašytumėte prie visų produktų, o ne tik prie išparduodamų, nes kartais norisi pirkti kelis vienetus, bet nežinodama, kiek ilgai jie galios, nuo didesnio kiekio pirkimo susilaikau. 

Ačiū Damodara!

Su meile ir pagarba "

2017.03.13 - Neringa iš Panevežio

"Esu dėkinga už kokybiškas prekes, mėginėlius dovanų ir greitą bei sklandų pristatymą.

Sėkmės Jums."

2017.03.09 - Aida iš Vilniaus

"Laba diena,  

Atsiliepimai patys geriausi.  Aptarnavimas puikus.  Greitas pristatymas. Daug dovanėlių. Kurias dabar labai įdomu išbandyti. O mano pirkto balinamojo kremo įvertinti negaliu nes naudoju tik keletą dar dienų.  Rezultatų dar nėra :)"

2017.03.03 - Dovilė iš Joniškio

"Ačiū jums labai ! Jūsų aptarnavimas buvo labai puikus ir greitas ! Prekės man patiko. Tikrai kokybiškos prekės ! Linkiu sėkmės jūsų veikloje !"

2017.01.27 - Vytautas iš Panevėžio

"Labai ačiū už prekes. Aptarnavimas greitas ir be jokių nesklandumų. O šalia norimos prekės gavau dovanėlių, kurios labai nudžiugino. Išmėginsiu Jūsų siūlomus kremus ir būtinai užsisakysiu. Sėkmės Jums darbuose. "

2017.01.27 - Ilona iš Šiaulių

"Labas rytas,

Vakar atsiemiau prekes. Noriu padekoti uz dovaneles-meginelius. Kaip tik svarsciau del kremu, ateityje darydama uzsakyma tikrai turesiu omenyje. 

Prekes gavau laiku, komunikacija Jusu aiski ir tiksli. Labai dziugu, kad ir griztamojo rysio norite. Smagu zinoti, kad klientas rupi. 

Linkiu sekmes darbuose!"

2017.01.27 - Rita iš Kauno

"Laba  diena

TOBULAI IVYKDYTAS UZSAKYMAS"

2017.01.19 - Lina iš Šiaulių

"Laba diena,

Dėkoju už greitą pristatymą ir malonų aptarnavimą. Taip pat atskiras ačiū už mėginukus!"

2017.01.16 - Svetlana iš Vilniaus

"Sveiki,

Užsakytą prekę gavau ir gavau ją labai greitai. Pirmą kartą užsakinėjau iš Jūsų parduotuvės, viskas buvo puiku ir likau labai patenkinta. Neprisimenu kada buvau gavusi siuntą taip greitai. Ačiū Jums ir didelis ačiū už dovanėlių gausą! Galėsiu išmeginti visko po truputį.

Ačiū ir sėkmės Jums prekyboje!"

2017.01.12 - Julija iš Klaipėdos

"Sveiki

man labai patinka jusu prekes tik as perku visad su nuolaida:))) arba laukiu nuolaidu. O sikarta nustebino prekiu greitas pristatymas tiesiog nesitikejau gauti jau kita diena labai apsidziaugiau. viskas man labai patinka. aciu kad esat"


2017.01.12 - Agnė iš Vilniaus

"Sveiki :)
Labai džiaugiuosi jūsų siūlomomis prekėmis. Jos kokybiškos. Smagu, kad kiekvieną mėnesį yra naujų akcijų. Tai paskatina kaskart apsilankyti jūsų puslapyje ir įsigyti naujų reikmenų namams ir buičiai :)

Visada naudojuosi galimybe atsisiųsti prekes. Kadangi perku ne tik sau, pristatymas visada būna nemokamas, o kurjeris atveža prekes į namus, kas yra labai patogu :)
Rekomenduoju ir toliau rekomenduosiu jus ir kitiems :) būkite ir toliau su mumis! "

2016.11.16 - Eglė iš Kauno

"Laba diena,

Noriu padėkoti už tokį puikų aptarnavimą. Esu nustebinta... Ryte užsisakiau prekes, o kitą rytą jau kurjeris skambina, manęs ieško. O kai nekantraudama puoliau apžiūrinėt savo užsakytas prekytes, dar labiau buvau nustebinta...dovanėlėmis. Super. Daugybė mėginukų, kuriais palepinsiu savo odą, kur galėsiu pajausti natūralumą, patenkinsiu smalsumą tyrinėdama to produkto tinkamumą man konkrečiai...Tiesiog mažos svajonės išsipildymas. "

2016.09.23 - Rasa iš Marijampolės

"Ačiū, viskas atlikta tobulai. Net pristatymo greitis nustebino. Geros jums prekybos."

2016.09.16 - Zinaida iš Raseinių

"Laba diena,

Atsiliepimai patys geriausi, ačiū už prekes ir dovanėles. Labai patiko ir šampūnas ir kaukė plaukams. Super, tikrai sugrįšiu esant poreikiui :)"

2016.09.16 - Indrė iš Kauno

"Sveiki,

Perku prekes ne pirmą kartą, esu labai patenkinta kokybe, kaina ir labai greitu pristatymu, taip pat tvarkingu supakavimu. Kiekvieną kartą gaunu mėginėlių, tai labai malonu. Ačiū."

2016.09.01 - Jolita iš Vilniaus

"Sveiki,

esu labai dekinga uz labai puiku aptarnavima. Prekes pristatomos greitai ir labai maloniai nustebina malonios dovaneles. Dar karta aciu. Tikrai rekomenduoju Jus savo draugams."

2016.08.08 - Edita iš Vilniaus

"Sveiki, ačiū, visas užsakytas prekes pristatėte greitai ir maloniai nustebino į pakuotę įdėtos dovanėlės - įvairių kremų, losjonų mėginukai su informacija apie juos. Išbandysime ir jei tiks, užsisakysime."

2016.08.07 - Irina iš Vilniaus

"Laba diena, noriu padėkoti už labai greitai pristatytas prekes ir už mėginėlius, kuriuos gavau. Puikiai dirbate ir suprantate, kad ne prekių aprašymus skaitant  norisi kažką pirkti, o jas išbandant! Sėkmės Jums! Puiki internetinė parduotuvė, geros kainos!"

2016.07.28 - Jolanta iš Alytaus

"Ačiū už gautas prekes ir greitą pristatymą. Taip pat už dovanėles, maloniai nustebinot. Patiko aptarnavimas ir bendravimas su klientais. Labai patiko dušo želė iš "Lavera" produkcijos. Būtinai apsilankysiu dar pas Jus. Dar kartą ačiū ir sėkmės Jums."
 
 
2016.07.27 - Silvija iš Utenos

"Nebepirmą kartą perku Jūsų e-parduotuvėje ir, manau, kad geriausias įvertinimas yra tai, kad vis čia sugrįžtu. Patinka Jūsų asortimentas (jis, žinoma, galėtų būti ir dar platesnis ekologiškų gamintojų prasme), "Faith in Nature", "Lavera", "Dr. Organic" perku tik pas Jus. Prekės pristatomos laiku, jų pristatymo būdų yra įvairiausių. Kiekvieną kartą pamaloninat kosmetikos mėginukų gausa, ir tai labai džiugina ir leidžia išbandyt daugiau produktų... 

Esat šaunuoliai!

Sėkmės Jums ir iki kitų užsakymų :)"

2016.07.06 - Aida iš Kauno

"Ačiū už išsamią informaciją apie užsakymo paruošimą ir patį pristatymą laiku ir taip, kaip patogu man, jūsų klientei! Šį kartą buvau nustebinta mėginukų gausa. Galbūt dėl to, kad užsakymo suma buvo nemaža, mėginukų gavau daugiau nei 50 vnt. Užteko visiems :) Niekada nenusivilsiu "Faith in Nature", "EDL Nature", "Lavera", "Natracare" asortimentu. Dar kartą dėkoju ir linkiu sėkmės!"

2016.06.27 - Rasa iš Širvintų